Web Analytics Made Easy - Statcounter

به جرئت می توان گفت که یکی از نیازهای قطعی کشور ما نصب و راه اندازی انواع آب شیرین کن است. این دستگاه اگرچه ممکن است برای دولت یا مردم هزینه هایی را به همراه داشته باشد؛ اما استفاده به موقع از این دستگاه می تواند جلوی خسارات فراوان زیست محیطی در سال های آتی را بگیرد. برای همین است که تا این اندازه در مقالات دانشگاهی مربوط به منابع آبی، به اهمیت آب شیرین کن پرداخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تقریبا تمامی کشورهای مشابه ایران که با مشکل کم آبی مواجه هستند، استفاده از دستگاه های تصفیه آب قوی برای شیرین سازی و تصفیه آلاینده های آب را در دستور کار خود قرار داده اند.

اما شاید برای شما هم این سوالات مطرح باشد که دستگاه آب شیرین کن چیست؟ عملکرد این دستگاه به چه صورت است؟ آیا تاثیر منفی بر روی کیفیت آب دارد؟ کاربردهای این دستگاه در بخش صنعت، کشاورزی و خانگی چیست و در چه مناطقی از کشور می تواند مورد بهره برداری قرار گیرد؟

دستگاه آب شیرین کن چیست؟

به دستگاهی که با استفاده از فیلترهای پیشرفته توان جداسازی املاحی چون سدیم از آب را دارد، دستگاه آب شیرین کن گفته می شود. این دستگاه علاوه بر اینکه توان شیرین سازی آب را دارد، به کمک سختی گیر و فیلتر ممبران با کیفیت و اصل، آلودگی ها و دیگر املاح موجود در آب را نیز از بین برده و به نوعی گندزدایی می کند.
این دستگاه برای شیرین کردن آب از تکنولوژی فوق پیشرفته اسمز معکوس بهره می گیرد که مورد تایید تمامی محققان علمی در سراسر دنیا است. به طور کلی می توان گفت که روش تصفیه آب به روش اسمز معکوس که در این دستگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد، یک روش بین المللی و کاملا مورد تایید است.
آنچه در این دستگاه اهمیت ویژه ای داشته و بر روی کیفیت شیرین کردن آب و کاهش سختی آب اثر می گذارد، کیفیت فیلتر است. اگر از فیلتر ممبران با کیفیت و اصل استفاده شود، بهترین نتیجه کسب خواهد شد.

کاربردهای دستگاه آب شیرین کن

وقتی در مورد کاربرد دستگاه آب شیرین کن صحبت می کنیم، باید 2 مورد را بررسی کنیم. اول اینکه ورودی آب شیرین کن چه نوع آبی می تواند باشد و در چه مناطقی کاربرد دارد.
دوم اینکه آب خروجی از این دستگاه برای چه مواردی می تواند مورد استفاده قرار گیرد. اینکه اصلا دستگاه آب شیرین کن می تواند به عنوان یک دستگاه تصفیه آب خانگی مورد استفاده باشد یا خیر، خود یکی از موضوعات مهمی است که باید در بررسی کاربردهای این دستگاه مورد توجه قرار گیرد.
ابتدا باید بگوییم که انواع آب های جاری، آب چاه، پساب های کشاورزی و صنعتی و حتی برخی پساب های شهری مثل آب خروجی کارواش، می تواند به عنوان منبع ورودی این دستگاه مورد استفاده قرار گیرد. البته اینکه چه آبی را به عنوان آب مناسب ورودی دستگاه آب شیرین کن صنعتی در نظر بگیریم، به خروجی مورد انتظار آن نیز وابسته است.
اما کاربردهای استفاده از آب شیرین کن چیست؟ در ادامه به برخی از مهمترین آن ها اشاره می کنیم.
• تامین آب مورد نیاز صنایع مختلف
برای تامین آب صنایع مختلف نیاز است تا آب شور دریا به آب شیرین تبدیل شود. به این دلیل که در واقع دستگاه تصفیه آب صنعتی با فیلتر ممبران نوعی از سختی گیر آب نیز محسوب می شود، کاربرد مناسبی برای مناسب سازی آب دریا به ویژه برای کارخانجات بنا شده در نزدیک دریا دارد.
کارخانجات زیادی برای خرید دستگاه آب شیرین کن باکیفیت اقدام کرده اند. چرا که در وضعیت فعلی و خشکسالی به وجود آمده در سال های اخیر، استفاده از این دستگاه هم جنبه های مالی فراوان و هم جنبه های زیست محیطی مهمی دارد.
صنایع نفت و پتروشیمی از مهمترین صنایعی هستند که به این نوع دستگاه نیاز دارند.
• تامین آب سیستم های برودتی و حرارتی
یکی از مهمترین کاربردهای دستگاه شیرین کننده آب، استفاده در دستگاه های حرارتی و برودتی است. این کاربرد هم در مجتمع های صنعتی و هم در برج های تجاری و مسکونی مورد توجه است. با نصب دستگاه آب شیرین کن، می توان در درصد قابل توجهی از هزینه های آب مورد نیز این دستگاه ها صرفه جویی کرد.
• کاربرد در شرکت های خدمات شهری
بسیاری از مجموعه های ارائه دهنده خدمات شهری از نظافت و پاکیزگی شهر گرفته تا کارواش ها می توانند از این دستگاه برای صرفه جویی در مصرف آب و افزایش کیفیت آب مصرفی از چاه ها استفاده کنند.
• استفاده از آب تصفیه شده برای کشاورزی
یکی از کاربردهای فوق العاده عالی این دستگاه ها، تصفیه آب، پساب و فاضلاب برای آبیاری در کشاورزی است. این آبیاری می تواند مربوط به فضای سبز یک برج شهری یا یک هتل باشد و یا اینکه باغات و زمین های کشاورزی زیر کشت انواع محصولات کشاورزی را شامل شود. البته در این خصوص نمی توان از هر نوع آبی برای ورود به دستگاه تصفیه آب استفاده کرد.

• استفاده در صنایع داروسازی
استفاده در صنایع دارویی و برای تولید آب مورد نیاز در این صنعت ، از دیگر کاربردهای دستگاه آب شیرین کن می باشد. با توجه به نوع محصول دارویی استانداردهای مختلفی برای آب های مورد نیاز در صنایع دارویی وجود دارد که از این بین می توان به WFI یا آب مورد نیاز برای تزریق، PW یا آب خالص، HPW یا همان آب فوق خالص اشاره کرد.

البته این تنها بخشی از دسته بندی کلی موارد کاربرد دستگاه آب شیرین کن است. برای کسب اطلاع از تمامی کاربردها باید به مقالات تخصصی در این زمینه مراجعه کنید.
نکته ای که وجود دارد این است که دستگاه آب شیرین کن با دستگاه تصفیه آب خانگی عملکرد متفاوتی دارد. از این دستگاه نمی توان برای تصفیه آب شرب استفاده کرد. اما با استفاده از این دستگاه به منظور تصفیه و شیرین سازی آب های غیرقابل استفاده برای شرب و با کاهش میزان مصرف آب قابل شرب توسط کارخانجات و زمین های کشاورزی، شاهد رفع مشکل کم آبی در بخش خانگی و مصرفی نیز خواهیم بود.

فراموش نکنید که برای خرید دستگاه آب شیرین کن بهتر است با افراد باتجربه و خبره مشورت کنید. در این زمینه مشاوران حرفه ای ایکو( ایلیا ایده اسپادانا ) به صورت رایگان با شماره تماس 09120574757 برای ارائه مشاوره در خدمت شما هستند تا هوشمندانه خرید کنید.

کد خبر 1647207

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دستگاه آب شیرین کن آب شیرین کن چیست دستگاه تصفیه آب مورد استفاده قرار گیرد دستگاه ها مورد نیاز آب مورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۶۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟

تصفیه آب یکی از موضوعات حیاتی و اساسی در علم محیط زیست است و اهمیت حفظ کیفیت و تصفیه آب برای استفاده انسانی و صنایع بسیار بالاست. یکی از عواملی که میتواند کیفیت آب را تحت تاثیر قرار بدهد تشکیل رسوبات معدنی است. در این مقاله به بررسی کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب میپردازیم.

مفهوم آنتی اسکالانت

آنتی اسکالانتها مواد شیمیایی هستند که استفاده کردن از آنها در فرآیند های تصفیه آب جهت جلوگیری از تشکیل رسوبات معدنی مختلف مانند کربنات کلسیم، سولفات کلسیم، مگنزیم و دیگر املاح معدنی میباشد. این مواد معمولا بعنوان افزودنی به آب اضافه می‌شوند و برای حفظ عملکرد بهینه سیستم‌ های تصفیه آب استفاده میشوند.

کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب

آنتی اسکالانت‌ ها در تصفیه آب در بسیاری از فرآیند ها و واحد های مختلف مورد استفاده قرار گرفته اند. برخی از کاربرد های مهم آنتی اسکالانت در تصفیه آب عبارت هستند از:

آنتی اسکالانت در نیروگاه ها

در صنایعی همانند نیروگاه‌ های حرارتی و نیروگاه‌ های تولید آب شیرین از آنتی اسکالانت‌ ها بعنوان ماده افزودنی استفاده میشود تا از تشکیل رسوبات در لوله‌ ها و تجهیزات جلوگیری گردد و عمر مفید تجهیزات افزایش یابد.

اگر به دنبال خرید آنتی اسکالانت با کیفیت هستید روی لینک زیر کلیک کنید:

https://abin.ir/products/chemical-products/%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA/

آنتی اسکالانت در سیستم‌ های تصفیه آب خانگی

در سیستم‌ های تصفیه آب خانگی نیز از آنتی اسکالانت‌ جهت کنترل کردن و جلوگیری از تشکیل رسوبات معدنی استفاده میشود. این مواد بعنوان یکی از عوامل اصلی حفظ کیفیت آب و افزایش عمر مفید فیلترها و تجهیزات استفاده می‌ شوند.

آنتی اسکالانت در سیستم‌های تصفیه آب شهری

در سیستم‌ های تصفیه آب شهری آنتی اسکالانت‌ ها برای کنترل نمودن تشکیل رسوبات در لوله‌ها و تجهیزات تصفیه آب مورد استفاده قرار میگیرند. این اقدام مهم به بهبود کیفیت آب شهری و جلوگیری از خرابی و کاهش کارایی تجهیزات کمک میکند.

آنتی اسکالانت در تصفیه آب آشامیدنی

در تصفیه آب آشامیدنی هم از آنتی اسکالانت‌ ها بمنظور پیشگیری از بوجود آمدن رسوبات و افزایش عمر مفید فیلتر ها و تجهیزات استفاده می‌شود. این اقدام به حفظ کیفیت آب و ارائه آب سالم و تمیز برای مصرف عمومی کمک میکند.

آنتی اسکالانت در تصفیه آب‌ صنعتی

در تصفیه آب‌ های صنعتی مانند آب‌ استخرها، آب‌ های خنک‌ کننده و آب‌ فرایند های صنعتی، آنتی اسکالانت‌ برای کنترل کردن تشکیل رسوبات و حفظ عملکرد بهینه تجهیزات مورد استفاده قرار میگیرند.

نتیجه‌ گیری

با توجه داشتن به اهمیت حفظ کیفیت و تصفیه آب استفاده از ضد رسوب هایی مثل آنتی اسکالانت‌ بعنوان ماده افزودنی در فرآیندهای تصفیه آب بسیار حیاتی است. این مواد میتوانند به بهبود کیفیت آب، افزایش عمر مفید تجهیزات و کاهش هزینه‌ های نگهداری و تعمیرات در سیستم‌ های تصفیه آب کمک کنند. با توجه به این موارد، استفاده از آنتی اسکالانت‌ها در تصفیه آب امری ضروری و غیر قابل انکار میباشد.

دیگر خبرها

  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • مانیتور جدید ال‌جی کاربرد پزشکی دارد
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • (ویدئو) بچگانه صحبت کردن شیرین «نون خ»
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟
  • اسوههای زندگی را با این کتاب بشناسیم
  • تالاب پرآب شیرین سو