Web Analytics Made Easy - Statcounter

این بیماری گونه‌ای از بیماری دست و پا و دهان است اما دانشمندان هنوز ماهیت دقیق ویروس عامل آن را کشف نکرده‌اند.

مقامات بهداشتی هند توضیح دادند که گرچه این ویروس آنفلوانزا نشانه‌هایی مشابه با سایر بیماری‌های ویروسی نشان می‌دهد اما با سارس-کوو-۲ و همچنین آبله میمونی، تب دنگی یا چیکونگونیا ارتباطی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیماری به دلیل ایجاد تاول‌های قرمز همراه با درد روی بدن، آنفلوآنزای گوجه فرنگی نامیده می شود و بسیار مسری است. کودکان به طور ویژه در برابر این ویروس آسیب پذیر هستند زیرا به راحتی از طریق تماس نزدیک از قبیل لمس سطوح آلوده یا گذاشتن اشیا در دهان پخش می شود.

نشانه‌های اولیه این بیماری شبیه نشانه‌های سایر بیماری‌های ویروسی و عبارت است از تب خفیف، کم‌اشتهایی، کسالت و اغلب گلودرد و به دنبال آن تب، زخم در دهان و بثورات پوستی که این زخم‌ها معمولا روی زبان، لثه، داخل گونه‌ها، کف دست و کف پا دیده می‌شوند.

توصیه مقامات بهداشتی هند این است که با توجه به این که در حال حاضر هیچ داروی خاصی برای درمان این بیماری در دسترس نیست افراد می‌توانند برای درمان اثربخش از جمله مصرف مسکن پاراستامول برای تب و بدن‌درد با پزشک مشورت کنند.

همچنین افراد مبتلا قرنطینه شوند، استراحت کافی کنند و برای بهبودی زودتر، مایعات بیشتری مصرف کنند. بر اساس توصیه متخصصان همچنین می‌توان از اسفنج‌های آب گرم برای تسکین سوزش و بثورات استفاده کرد.

به گزارش "دِ هندو"، وزارت بهداشت هند همچنین اعلام کرد که نمونه‌ها از حلق و بینی فرد مشکوک به بیماری را می‌توان ظرف ۴۸ ساعت پس از ابتلا جمع‌آوری کرد.

مقام‌های بهداشتی برای تشخیص، کودکانی که نشانه‌های تب دنگی، چیکونگونیا، ویروس زیکا، ویروس واریسلا-زوستر و تبخال دارند از آزمایش‌های مولکولی و سرولوژی استفاده می‌کنند و پس از اینکه احتمال ابتلا به این بیماری‌های ویروسی منتفی شد، تشخیص آنفلوانزای گوجه فرنگی در بیمار در نظر گرفته می‌شود.

4747

کد خبر 1666556

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: آنفلوانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۹۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، علی دیانتی معاون بهبود تولیدات گیاهی استان در بازدید از مزارع گندم مرگور با اشاره به مشاهده علائم اولیه آلودگی بیماری زنگ زرد گندم در برخی از مزارع شهرستان، در خصوص پایش مستمر مزارع و مبارزه با زنگ زرد گندم و سایر بیماری های برگی غلات هشدار داد.

  وی ضمن دستور به کارشناسان پهنه جهت حضور و پایش مستمر مزارع برای کنترل به موقع سن در مرحله مادری ادامه داد: با توجه به وزش باد و بارندگی روزهای آتی و مرحله حساس رشدی گندم، رصد بیماری های برگی غلات و در صورت تداوم شرایط مساعد، مبارزه با بیماریها را با جدیت پیگیر شوند.   در ادامه دیانتی افزود: کنترل علف های هرز حاشیه مزارع به منظور جلوگیری از ورود به مزارع و کاهش بانک ژنی علف های هرز آموزش و ترویج داده شود.   این بازدید به منظور پایش، بررسی و نظارت بر روند مبارزه با عوامل خسارتزا گیاهی با حضور مدیر زراعت سازمان و کمیته فنی جهاد کشاورزی ارومیه در منطقه مرگور انجام و توصیه های فنی لازم به کارشناسان پهنه و کشاورزان ارائه شد.   تاکنون  بیش از ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت مضر سن غلات و ۶۸۰۰ هکتار علیه علف های هرز سمپاشی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی خوشمزه ؛ فوت و فن پختن دمی گوجه در کمترین زمان | با این ترفند سس گوجه فرنگی را خوشمزه کنید
  • آلرژی بهاری دارید؟ این مواد غذایی را بخورید
  • خاستگاه بسیاری از غذا‌های ملی ممکن است شما را شگفت زده کند!
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی